Νάσια Πασχαλέρη

Διαιτολόγος – Γεροντολόγος

Η Νάσια Πασχαλέρη είναι διαιτολόγος με εξειδίκευση στη Γεροντολoγία (MSc Gerontology). Τελείωσε τις σπουδές της στη διαιτολογία-διατροφολογία στo Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα στη Θεσσαλονίκη και έπειτα συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές στη γεροντολογία, με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον στην Αγγλία. Σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνεργάζεται με τη βιολόγο με ειδίκευση στη διατροφή Ειρήνη Πασχαλέρη και την υπόλοιπη ομάδα της κλινικής διατροφής και αντιγήρανσης Natural Health Clinic ως διαιτολόγος-διατροφόλογος (www.thessaloniki-diaitologoi.gr) και ως γεροντολόγος και μέλος της διοίκησης της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων Φροντίζω (www.frontizw.gr) στη Θεσσαλονίκη.

Απ’ το 2018 συνεργάζεται με τον πλαστικό χειρουργό κ.Δημήτρη Καρυπίδη στο κέντρο i-derma (Διονυσίου Αεροπαγίτου 7,Αθήνα). Επίσης, παρακολουθεί διαιτολογικά ασθενείς της καρδιοχειρουργικής ομάδας του κ. Απόστολου Ρουμπελάκη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι καθώς και στο Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη.

Έχει συμμετοχή σε συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και μόνιμες συνεργασίες με περιοδικά, εφημερίδες,διάφορες ιστοσελίδες και τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι εμπνεύστρια της εφαρμογής για έξυπνα κινητά Food Sherlocks.

Επίσης, είναι εξωτερική συνεργάτης του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με συμμετοχή σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα. Το 2023 συμμετείχε σε πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων με παροχή δωρεάν διαιτολογικών υπηρεσιών στα δημοτικά ιατρεία.

Παρακολουθεί περιστατικά στη Διονυσίου Αεροπαγίτου 7, Αθήνα, 11471 και μέσω συνεδριών online όπου κι αν βρίσκεστε.

https://www.linkedin.com/in/anastasia-paschaleri-9a934949/
https://www.foodsherlocks.gr/about-us/nasia-pasxalerh

 

 

6995888777