Πληροφορίες

Τηλέφωνο

Επικοινωνήστε μαζί μας

  maria manousaki
  maria manousaki
  2023-06-30
  Εξαιρετικός επιστήμονας με εμπειρία στην καρδιοχειρουργικη με ήθος και ευγένεια!!Ο.τι χρειάστηκα ήταν δίπλα. μου να το εξηγεί και να με καθησυχάζει!!Χίλια ευχαριστώ γιατρέ!!
  Yiannis Theodorou
  Yiannis Theodorou
  2023-05-10
  Εξαίρετος επιστήμων και άνθρωπος που απο την πρώτη επαφή εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Ευγενής, προσιτός και πάντα παρών, πλαισιωμένος από μιά άριστη όμαδα, κοντά στον ασθενή και τους οικείους του. Είμαστε ευγνώμονες!
  FOOD SHERLOCKS
  FOOD SHERLOCKS
  2023-03-30
  Amalia Markopoulou
  Amalia Markopoulou
  2023-03-28
  Ο κ.Ρουμπελακης είναι άρτιος επιστήμονας , ένας υπέροχος άνθρωπος με ενσυναίσθηση και ευαισθησια για τον ασθενή του. Συνιστάται ανεπιφύλακτα για οποιοδήποτε καρδιολογικό χειρουργείο. Πολλα Μπράβο!!!!!
  Nikos Soukoulis
  Nikos Soukoulis
  2023-03-20
  Λαμπρός επιστήμονας με εξειδικευμένη γνώση στην επισκευή αορτικής βαλβίδας, στην αναζήτηση μου για καρδιοχειρουργό, αφού έλαβα την γνώμη και άλλων εξαίρετων και δημοφιλών γιατρών , ο κύριος ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΗΣ κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που περίμενα.
  Dora Sotiriou
  Dora Sotiriou
  2022-12-29
  Ευχαριστώ θερμά τον Δρ Απόστολο Ρουμπελάκη και την ταλαντούχα ομάδα του, για την πρωτοποριακή μέθοδο βαλβιδοπλαστικής για τα ελληνικά δεδομένα με την οποία έλυσαν σοβαρό πρόβλημα στην οικογένεια μου. Υπέροχοι άνθρωποι και επιστήμονες. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι η παρουσία τους να είναι κυρίαρχη στα ελληνικά ιατρικά δεδομένα τα επόμενα χρόνια.
  Christos
  Christos
  2022-12-02
  Εξαιρετικός άνθρωπος, επιστήμονας, με σεβασμό στον συνάνθρωπο, τον ασθενή του, έντιμος και ειλικρινής, βαθιά καταρτισμένους στο αντικείμενό του, πράγμα που μόνο εμπιστοσύνη και σιγουριά σου εμπνέει. Συγχαρητήρια τόσο στον ίδιο όσο και σε ολόκληρη την ομάδα του. Τον Ευχαριστώ για ότι έκανε για μένα.
  Σουμέλα Καραβασίλη
  Σουμέλα Καραβασίλη
  2022-12-01
  Είμαι ευγνώμων στον κ. Ρουμπελακη. Είναι γιατρός που σου εμπνέει εμπιστοσύνη σε ένα τόσο σοβαρό προσωπικό ζήτημα που είναι η υγεία. Λάμπρος επιστήμονας, άρτια καταρτισμένος. Ευγενικός και με υπομονή!
  Anna D
  Anna D
  2022-07-02
  Ένας εξαιρετικος επιστήμονας ,με σπουδαιες γνώσεις !!
  Athanasios Katsoulis
  Athanasios Katsoulis
  2021-07-02
  High level of professionalism, with kindness and outstanding performance in his job. He really sets new standards...

  ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

  ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Επικοινωνία

  6995888777