Στο Διαβαλκανικό για βαλβίδα καρδιάς, ενώ θεωρούνταν ανέφικτο!

03/12/2020

Χ.Δ.

30/11/2020
Το ευχαριστώ είναι λίγο. Είστε ένας άψογος γιατρός και άνθρωπος και πάλι χίλια ευχαριστώ που ήσασταν και είστε δίπλα μου!

Δ.Μ.

19/09/2020
Στον άξιο Δρ. Αποστολάκη Γ. Ρουμπελάκη MD, PHD Fetcs - Kαρδιοχειρουργό στέλνω από καρδιάς τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες για τη σωτήρια και πολύωρη επέμβαση μιτροειδούς βαλβίδας που μου έκανε. Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα επιτυχημένο, όπως ακριβώς μου το είχε περιγράψει εκ των προτέρων. Παρά τις φοβίες μου, στάθηκε συνεχώς δίπλα μου μετεγχειρητικά, με ανθρώπινη και άψογη παρακολούθηση και για άλλη μία φορά χίλια ευχαριστώ, για όλα.

Ζέτα Δούκα

06/05/2020
«ΜΑΝΑ- ΜΗΤΕΡΑ- ΜΑΜΑ Φέτος γιορτάζω την «γιορτή της μητέρας», 5 μέρες πριν την καθιερωμένη επέτειο! Γιατί σήμερα, βγήκε από το νοσοκομείο μετά από μία πολύ σοβαρή καρδιοχειρουργική επέμβαση, η οποία αν δεν γινόταν στον χρόνο και με τον τρόπο που έγινε, μπορεί να μην μπορούσα να την γιορτάσω την ερχόμενη Κυριακή... Κι επειδή κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται , αν και δεν φτάνουν τα λόγια, θέλω να ευχαριστήσω , και με αυτόν τον τρόπο, τους ανθρώπους που την φρόντισαν! Αρχικά, τον εξειδικευμένο σε θέματα βαλβίδων (πόσο σημαντικό πράγμα η εξειδίκευση!!!) καρδιοχειρουργό Απόστολο Ρουμπελάκη και τους υπέροχους γιατρούς-συνεργάτες του, που έκαναν κυριολεκτικά τα δύσκολα εύκολα, με έναν μαγικό τρόπο , που εμπεριέχει-βεβαίως- υψηλή κατάρτιση αλλά και ανθρωπιά και καλωσύνη και καθαρότητα! Έπειτα, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους τραπεζοκόμους , τους ανθρώπους στην καθαριότητα του νοσοκομείου, για το νοιάξιμο και τα χαμόγελα τους, που περίσσευαν όταν το δικό μου έλειπε... Επισης , την επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του Ιατρικού Κέντρου , Ρίτσα Μπιρζαμάνη και την Μαριάννα Ρέστα , την ιδιαιτέρα του κ. Ρουμπελάκη, που στάθηκαν σαν φίλες στην αγωνία μου , την στιγμή που δεν μπορούσα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να έχω στο πλάι μου κανέναν δικό μου άνθρωπο στο νοσοκομείο αυτές τις μέρες. Τέλος , θέλω να εκφράσω την πιο βαθειά ευγνωμοσύνη μου στον Χειρουργό Κώστα Κούρτη, που με κατηύθυνε σωστά από την αρχή και με οδήγησε με... πατρική αγάπη, σε μονοπάτια που έφεραν με ασφάλεια και γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα! Θα σας έχω όλους στη καρδιά μου για πάντα!», Ζέτα Δούκα.

Γ.Τ.

20/01/2020
Ευχαριστώ εσάς και όλη την ομάδα, ήσασταν σε όλα άψογοι. Σας χρωστάω τη ζωή μου...

Καρδιοχειρουργική αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας με βιολογική

02/12/2019

Π.Θ.

07/04/2019
Ως οικογένεια θεωρούμε καθήκον μας να ευχαριστήσουμε δημόσια τον διευθυντή καρδιοχειρουργό του ιατρικού κέντρου Αμαρουσίου, ειδικό ρομποτικής και ελάχιστα επεμβατικής καρδιοχειρουργικής και τους επίσης επίλεκτους συνεργάτες του διδάκτορες, όπως το καρδιοχειρουργό καρδιολογικής κλινικής και κέντρου χειρουργικής θωρακικής αορτής του ομίλου ιατρικού κέντρου τον επιμελητή ειδικό ενδοαγγειακής καρδιοχειρουργικής και τον ειδικό αναισθησιολόγο της ιατρικής ομάδας, όχι μόνο για την επιτυχία της επέμβασης με σύγχρονες μεθόδους που είχε ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση των τομών, του πόνου, των μεταγγίσεων καθώς και του χρόνου ανάρρωσης αλλά και για την στήριξη που εξακολουθούν να παρέχουν στον άνθρωπό μας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας. Τέτοιοι από επιστήμονες τιμούν την ιατρική κοινότητα και επίστημη στην Ελλάδα και εισάγουν ένα άλλο ήθος στη σχέση του ιατρού με τον πάσχοντα.

Ιατρικο Κεντρο Αμαρουσιου

Κηφισιάς 56 και Δελφών Μαρούσι ΤΚ 15125, Κτήριο Βωβός, 3ος όροφος γραφείο 311

Ιατρικο Διαβαλκανικο Θεσσαλονικης

Ασκληπίου 10 Θεσσαλονίκη ΤΚ55535, 1ος όροφος

Πληροφοριες - ραντεβου

6995888777
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SOCIAL

© 2016 - 2019 Ρουμπελάκης Απόστολος | All Rights Reserved. | Πολιτική Απορρήτου
Κατασκευή Ιστοσελίδας - Φιλοξενία Ιστοσελίδας Dazzlink.